DISC 2.0

Továbbképzés trénereknek és coachoknak

DISC módszertan a tréneri munkában

A DISC módszertan a viselkedési stílusok feltérképezéséhez ad értelmezési keretet, melynek elsajátítása hatékonyabbá teszi a kommunikációt, együttműködést. Kiváló önismereti alapként szolgál és megértést, útbaigazítást ad másokhoz.

Mit ad hozzá a DISC a tréneri munkához?

    Személy szerint nekem rengeteget. A saját viselkedési profilom beazonosításán keresztül ráláttam arra, hogy a természetes viselkedési stílusommal hogyan hathatok másokra. Ezen túlmenően segített abban, hogy hogyan fejleszthetem magamban trénerként a színeket, hogy bővíthessem a megoldási repertoáromat. A tréneri eszköztáram tudatosítása megmutatta, hogy mire érdemes törekednem, ha minden résztvevőhöz szeretném megtalálni a megfelelő utat, hogy felismerésekkel , kézzelfogható eszközökkel, élményekkel gazdagodjanak.

    A résztvevők viselkedési stílusának felismerése segít abban, hogy jobban megértsük a gondolkodásmódjukat, csoportban történő működésüket, tanulási stílusukat. Ez trénerként útmutatást ad nekünk ahhoz, hogy:

  • megtaláljuk a módját, hogy kit hogyan tudunk motiválni, mozgósítani, inspirálni
  • felismerjük, hogy kinek mire van szüksége a tanulási folyamatban
  • tudatosan választott eszközökkel feloldjuk a résztvevők esetleges ellenállását (pl. „ sokkal fontosabb dolgom lenne a munkában, mint ez a tréning”), negatív reakcióját (pl. „nem szeretem a szituációs játékokat”), gátlásait (pl. „nem szeretek mások elé kiállni”).

A tapasztalati tanulás eszközeit hívjuk segítségül, hogy a tréneri hivatásunkat fókuszba helyezve színesítsük az emberi viselkedésről eddig megszerzett tudásunkat.

Szeretettel várlak Benneteket, kedves kollégák egy izgalmas tapasztalatcserére, tudásbővítésre.

Pál Adrienn
készségfejlesztő tréner, coach

Gallery Thumb 1

Árak

A képzés ára most csak:

2019. július 2.

50.000Ft+ áfa

Írj nekünk

Jelentkeznél a képzésre? Vagy csak kérdésed van?

Küldj egy emailt

Címünk1043 Budapest, Csányi László utca 34. B épület 103.

Hívj minket+36 (70) 610-1534

Írj nekünktrening@ furkeszholding.hu

Kövess minket a Facebook-on